Educatief partnerschap

Educatief partnerschap verrijkt onze school!

Zowel binnen als buiten de klas  zijn onze ouders altijd druk bezig met het ‘nog mooier’ maken van ons onderwijs. Samen dragen we zorg voor de kwaliteit en vullen we elkaar aan met de kwaliteiten die we bezitten. We zijn altijd op zoek naar hulp; ook jij kan ons, op wat voor manier dan ook, helpen!

Dus: wil jij ons onderwijs nog mooier maken door het inzetten van jouw talent? Laat het ons dan weten!

Vul het onderstaande formulier in en dan zorgen wij ervoor dat we samen kijken naar de mogelijkheden om het onderwijs op NBS Teteringen te verrijken.

  Uw naam* Uw e-mail adres* naam van uw kind(eren) Groep van uw kind(eren) 1/2a1/2b1/2c345678 Ik zou graag willen helpen in, met of bij De bibliotheekDe tuinHet buitenspelenHet luizenpluizenDe oudercommissieEen breed aanbodHet (voor)lezenOnderstaand (eigen) idee* (denk breed in de zin van hobby, beroep, affiniteit ed. Opmerkingen

  Ouders en leerlingen aan het woord

  Hele leuke school met open karakter waar alles in het werk wordt gesteld om de ontwikkeling van de kinderen centraal te stellen. Ook de leraar maakt deel uit van de groep en geeft geen les vanaf de eerste plaats. Veel samenwerking tussen de klassen van verschillende leeftijden zorgt voor een leuke cultuur. In combinatie met een enthousiaste groep docenten is deze school een prettige en veilige omgeving.
  R. Oord
  Een jonge, eigentijdse en sterk groeiende school met een gedreven team enthousiaste leraren. Er wordt veel in teams gewerkt en naast een goede basis van rekenen en taal is er ruim aandacht voor creatieve ontwikkeling (inclusief een eigen muziekdocent). Er is tevens het predikaat Biologie Plus School waardoor goed onderwijs in natuur, wetenschap en techniek gewaarborgd is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar school!
  R. Hop