Buitenschoolse opvang

Op onze school vindt de naschoolse opvang inpandig plaats. Het verrijdbaar, kleurig meubilair maakt het mogelijk ook na schooltijd een huiskamersfeer te creëren. Er is volop speelgoed. Onze leerlingen kunnen op bepaalde dagen na schooltijd hier opgevangen worden.
Het kan zijn dat vanwege een soms geringe vraag niet op iedere dag opvang op onze eigen locatie aangeboden kan worden.
Ook als er op dit moment op bepaalde dagdelen nog geen opvang in het schoolpand is adviseren wij u uw kind toch voor die dagen op de gewenste locatie aan te melden. Als de vraag groeit komen er vanzelf meer mogelijkheden.

 

Hierbij informatie, aangeleverd door Kober:

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!
  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kies je voor een kinderdagverblijf? Dan zit je bij Kober goed. We geven je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren.
  • Peuteropvang (2-4 jaar): Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt.
Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op www.kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.

Kober kindercentra biedt in het gebouw van de Nutsbasisschool Teteringen de mogelijkheid voor:

• Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): Opvang na schooltijd; op roostervrije dagen en in de vakanties. Opvang vòòr schooltijd kan, bij voldoende animo, zeer snel vormgegeven worden. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, enzovoorts.
Na 14.30 uur is het schoolplein bedoeld voor de kinderen van de buitenschoolse opvang. Wij verwachten dat andere kinderen en hun ouders daar rekening mee houden

• Peuteropvang (2-4 jaar): Op de peuteropvang Nuts Teteringen went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is. We starten in het schooljaar 2018-2019 op de dinsdag- en donderdagochtend.

http://www.kober.nl

Ouders en leerlingen aan het woord

Hele leuke school met open karakter waar alles in het werk wordt gesteld om de ontwikkeling van de kinderen centraal te stellen. Ook de leraar maakt deel uit van de groep en geeft geen les vanaf de eerste plaats. Veel samenwerking tussen de klassen van verschillende leeftijden zorgt voor een leuke cultuur. In combinatie met een enthousiaste groep docenten is deze school een prettige en veilige omgeving.
R. Oord
Een jonge, eigentijdse en sterk groeiende school met een gedreven team enthousiaste leraren. Er wordt veel in teams gewerkt en naast een goede basis van rekenen en taal is er ruim aandacht voor creatieve ontwikkeling (inclusief een eigen muziekdocent). Er is tevens het predikaat Biologie Plus School waardoor goed onderwijs in natuur, wetenschap en techniek gewaarborgd is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar school!
R. Hop