Buitenschoolse opvang

Verschillende organisaties vangen kinderen voor- en na lestijd op.

 • Kober kinderopvang.
  Deze organisatie zit bij ons inpandig. Zij hebben hun eigen ruimte waar ze kinderen na lestijd opvangen.
  Daarnaast hebben wij met Kober de uniek samenwerking in de vorm van een Peuteropvang XXL. Een peuteropvang tijdens onze lestijd op de maandag (van 08.30 tot 14.15 uur). Hier ontmoeten peuters van drie jaar elkaar.
  Deze kinderen zijn allemaal aangemeld bij ons en zullen later instromen in de groepen 1/2. Zij werken op de maandagen veel samen met de kleutergroepen en hun toekomstige juffen en kinderen.
  Het is een Peuteropvang met oog voor de toekomstige start bij ons op school!
 • Kik-kinderopvang brengt en haalt kinderen naar- en van onze school.
 • Partou brengt en haalt kinderen naar- en van onze school.

Ouders en leerlingen aan het woord

Hele leuke school met open karakter waar alles in het werk wordt gesteld om de ontwikkeling van de kinderen centraal te stellen. Ook de leraar maakt deel uit van de groep en geeft geen les vanaf de eerste plaats. Veel samenwerking tussen de klassen van verschillende leeftijden zorgt voor een leuke cultuur. In combinatie met een enthousiaste groep docenten is deze school een prettige en veilige omgeving.
R. Oord
Een jonge, eigentijdse en sterk groeiende school met een gedreven team enthousiaste leraren. Er wordt veel in teams gewerkt en naast een goede basis van rekenen en taal is er ruim aandacht voor creatieve ontwikkeling (inclusief een eigen muziekdocent). Er is tevens het predikaat Biologie Plus School waardoor goed onderwijs in natuur, wetenschap en techniek gewaarborgd is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar school!
R. Hop