Onze Missie en Visie

‘Omdat je buiten je boekje ook veel leert’ en dit vanuit de kernwaarden ABEEGMOS.

In onze folder lees je een toelichting van onze missie en visie.

In onze schoolgids vind je zowel onze missie als visie terug als ook de vertaling naar de praktijk. Deze is handig om door te nemen (zeker wanneer je net start bij ons op school).

Ons schoolplan (23-27) geeft een uitgebreide toelichting voor wie dat interessant vindt. We hebben er daarentegen ook een samenvatting van gemaakt.

 

Ouders en leerlingen aan het woord

Hele leuke school met open karakter waar alles in het werk wordt gesteld om de ontwikkeling van de kinderen centraal te stellen. Ook de leraar maakt deel uit van de groep en geeft geen les vanaf de eerste plaats. Veel samenwerking tussen de klassen van verschillende leeftijden zorgt voor een leuke cultuur. In combinatie met een enthousiaste groep docenten is deze school een prettige en veilige omgeving.
R. Oord
Een jonge, eigentijdse en sterk groeiende school met een gedreven team enthousiaste leraren. Er wordt veel in teams gewerkt en naast een goede basis van rekenen en taal is er ruim aandacht voor creatieve ontwikkeling (inclusief een eigen muziekdocent). Er is tevens het predikaat Biologie Plus School waardoor goed onderwijs in natuur, wetenschap en techniek gewaarborgd is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar school!
R. Hop