Aanmelden intake

Je kunt onderstaand formulier invullen als je geïnteresseerd bent in onze school als (toekomstige) basisschool voor jullie kind. Onze directeur zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ook altijd vrijblijvend langskomen op één van onze open schoolmomenten. Elke eerste schoolwoensdag van de maand, met uitzondering van december en juni, kunt u tussen 8.45 uur en 9.15 uur binnenlopen. Je wordt dan rondgeleid door een leerling, ouder of medewerker van de school.

  *Verplicht invullen

  Ouders en leerlingen aan het woord

  Hele leuke school met open karakter waar alles in het werk wordt gesteld om de ontwikkeling van de kinderen centraal te stellen. Ook de leraar maakt deel uit van de groep en geeft geen les vanaf de eerste plaats. Veel samenwerking tussen de klassen van verschillende leeftijden zorgt voor een leuke cultuur. In combinatie met een enthousiaste groep docenten is deze school een prettige en veilige omgeving.
  R. Oord
  Een jonge, eigentijdse en sterk groeiende school met een gedreven team enthousiaste leraren. Er wordt veel in teams gewerkt en naast een goede basis van rekenen en taal is er ruim aandacht voor creatieve ontwikkeling (inclusief een eigen muziekdocent). Er is tevens het predikaat Biologie Plus School waardoor goed onderwijs in natuur, wetenschap en techniek gewaarborgd is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar school!
  R. Hop